Dra

Carré

Produkttype

Farge

Materiale

Størrelser

Pris

65 produkter

Vi elsker unike design, og her må det sies at Carré helt klart er en av lederne. Carré smykker er skapt med kjærlighet til vakre edelstener. Carré beskriver edelstener som naturens under - og vi i A-Hjort synes du burde ha muligheten til å føle det!

Edelstener er naturens underverker

"Naturen er verdens beste designer". Det er et sitat som vi absolutt elsker her på A-Hjort. Vi elsker naturstein - siden hver stein har unike egenskaper og kan fortelle sin egen historie. Carré har klart å skape et smykkeunivers der de vakre naturkreftene kan kjennes når de bæres. Vi elsker det!
Carré Jewellery er preget av deres store lidenskap for og kjærlighet til antikke smykketeknikker, nysgjerrigheter, sterke personligheter og ikke minst edelstenene med sitt unike utseende og vakre farger.

Historien om Carré

Historien om Carré er full av store visjoner og kjærlighet til vakre perler, men det er også en historie om en stor innsats for å gjøre drømmer til virkelighet. Det hele startet i 1991, da dansk / israelsk Shiri Rosenzweig etablerte selskapet, som i dag er kjent som Carré Jewellery. Carré har siden åpnet sin første smykkebutikk midt i den danske hovedstaden København. Siden har Carré blitt et anerkjent navn på den danske motescenen når det gjelder smykker. Siden lanseringen i 1991 har Carré brukt mer enn 900 forskjellige edelstener på de produserte smykkene. Carré vil dele opplevelsen ved å eie vakre smykker i edle metaller sammensatt av de vakreste edelstenene i forskjellige farger.

Carrés samling

Carré er det klassiske begrepet for en stein med firkantet sliping. Det symboliserer den fremtredende rollen som edelstener i alle Carrés unike design. På A-Hjort elsker vi også de vakre edelstenene fra Carré, og vi elsker spesielt de blå Topas, den grønne Aventurine, sanden Moonstone og den vakre rosa kvartsen. På A-Hjort har vi håndplukket alt det beste fra Carrés univers, slik at du kan velge ditt favorittsmykke fra den bestselgende. Finn dine neste Carré øreringer, Carré halskjeder, Carré Armbånd eller Carré Ringer online her på A-Hjort.

Carrés materialer og farger

Vi er en online forhandler av Carré smykker, der de bruker sterlingsølv 925. I tillegg har A-Hjort også Carres smykker i 23 karat gullbelegg og oksidasjon. Alt materiale oppfyller naturlig de strenge danske kravene og blir kontinuerlig testet for å sikre at kvaliteten er som den skal. Carré er medlem av Ædelmetalkontrollen i Danmark.

På A-Hjort har vi også valgt noen helt unike smykker som vises i ekte gull med henholdsvis 10, 15 og 18 karat gull. Gullet kombineres med ekte edelstener fra naturen, som Carré har kombinert for å skape det deiligste uttrykket. Et uttrykk som er helt unikt. Du må prøve designet for å føle det på egen hånd. Carrés smykker er smykker som kan vare evig og som er både eksklusive, klassiske, tidløse og feminine.

Carrés smykker er tilgjengelig i følgende materialer på A-Hjort:

  • Sølv-sterlingsølv 925
  • Forgylt sterlingsølv 925 gullbelagt med 23 karat gull
  • Gull - ekte gull i 10, 15 eller 18 karat

Legg merke til det; Carré bruker kun ÆKTE edelstener i alle sine smykkedesign!

Bland og match med Carré

Carré-smykkene, som vi har valgt å selge her på A-Hjort, kan kombineres vakkert og blandes på de søteste måtene. Carré smykker med edelstener snakker for seg selv. De beste matchene med Carré-smykker vil derfor være enkle og tidløse stiler for å utfylle Carré-smykkene. Vår vurdering er at andre smykker må utformes slik at Carré-smykkene blir sentrum, da karisma og design er så ekstravagante. A-Hjorts egen kolleksjon vil derfor være et perfekt match for din nye smykkemiks med Carré. Alternativt vil også enkle og nøytrale stiler fra Jane Kønig, STINE A Jewelry, Pernille Corydon, Izabel Camille, Maanesten eller Pico være en god blanding og match.

Hvis du trenger inspirasjon, se mer på vår facebook- og instagram-side eller kontakt oss her.

Leter du etter Carré smykker på salg? Finn Carre-smykker med rabatt i vår online-butikk.