Dra

Historien om Carré er fylt med store visjoner og kjærlighet til vakre perler, men det er også en historie om en konstant innsats for å gjøre drømmer til virkelighet. Det hele startet i 1991, da dansk / israelsk Shiri Haugbøl startet det som i dag er kjent som Carré Jewellery. Carré-smykker er preget av deres store lidenskap for og kjærlighet til antikke smykketeknikker, nysgjerrigheter, sterke personligheter og ikke minst edelstenene med sitt unike utseende og vakre farger.

Carrés kolleksjon

Carré er den klassiske betegnelsen for en stein med kvadratisk slipning. Den symboliserer den fremtredende rollen som smykkesteinen har i alle Carrés unike designs.

Hos A-Hjort elsker vi også de vakre edelstenene fra Carré og vi er spesiellt glade for den Blå Topas, den grønne Aventurine, sand Månestenen og den nydelige rosa Quartz.
Hos A-Hjort har vi dessuten valgt 7 vakre UNIKA smykker fra Carr'e i ekte 10, 15 og 18 karat gull med ekte edelstener. Smykker som vi mener vi vare for evig og som er klassiske, tidløse og feminine. Carr'e bruker bare EKTE edelstener i alle smykkene deres.

Vi forhandler også den fantastiske Shield kolleksjonen, som supplerer de små og vakre edelstenene virkelig flott.

Carrés materialer og farger

Carré smykker anvender kun sterling sølv 925. De bruker dessuten 23 karat forgyldning og oxyderin. Alle materialer overholder de strenge danske krav og testes løbende. Carré er medlem af Ædelmetalkontrollen i Danmark.

Carrés smykker findes i følgende materialer:

  • Sølv -sterling sølv 925
  • Forgyldt -sterling sølv 925 forgyldt med 23 karat guld
  • Oxyderet -sterling sølv 925 der oxyderes og dermed får en flot rustik og mørkere overflade
  • Gull - ekte gull i 10, 15 eller 18 karat
  • Rosegull - ekte rosegull i 15 karat

Hos A-Hjort har vi dessuten valgt 7 vakre UNIKA smykker fra Carr'e i ekte 10, 15 og 18 karat gull med ekte edelstener. Smykker som vi mener vi vare for evig og som er klassiske, tidløse og feminine.

Carré bruker bare EKTE edelstener i alle smykkene deres.

Miks og match med Carré

Carré smykkene, som vi har valgt selge her hos A-Hjort, kan på flotteste vis kombineres og mikses med hverandre.