Dra

Carré armbånd

Lekende kombinasjoner av fargerike armbånd med edelstener er akkurat det Carre-armbåndene er. Som alle andre smykker fra Carré Jewellery Copenhagen, er armbåndene utført i kvalitet og design. Se her vårt fantastiske utvalg av armbånd fra Carré! Kanskje du finner et armbånd som passer til stilen din?

Bland og match med armbånd fra Carré Jewellery

Det som er bra med armbånd fra Carre er at designene deres er så unike at de lett kan sitte alene på håndleddet, og du trenger ikke mange andre armbånd for å få et komplett utseende. Carré elsker å dekorere armbåndene sine med vakre detaljer - og de er ikke redd for å kombinere edelstener i forskjellige farger og former.

Når du vil blande Carré-armbånd med andre armbånd fra danske smykkemerker, kan du se etter enklere armbånd. Maanesten er for eksempel dyktige i å designe kjeder med kreative mønstre, vridde kjeder, dobbeltkjede armbånd og elegante detaljer når armbåndet lukkes.

Hvis du trenger inspirasjon til hvordan du kan blande armbåndene dine fra Carré, kan vi absolutt anbefale å ta en titt på A-Hjort Instagram eller Facebook, der vi elsker å laste opp bilder av armbånd blandet med mange forskjellige armbånd fra forskjellige merker.

Carré Jewellery armbånd som passer til anledningen

Armbånd hjelper vanligvis til å uttrykke din personlige stil og humør, og det kan derfor være forskjellig hva du liker å ha på deg hver dag og hva du vil ha på deg smykker til festlige arrangementer. Bruk et enkelt Carré-armbånd med en edelsten til hverdags når du ikke trenger å skinne så mye gjennom. Legg til et annet smykke, for eksempel et enkelt halskjede som passer til armbåndet eller en ring på pekefingeren. For eksempel, hvis du skal til en konfirmasjon, skal uteksaminere, må feire en stor bursdag eller julaften, er Carré-armbåndene med de mange perlene og fargene åpenbare å ha på håndleddet.

Du kan også handle andre smykker fra Carré Jewellery. Se våre Carré-ringer, Carré-øreringer, Carré-anheng eller Carré-halskjeder.

Vil du kjøpe Carré armbånd på tilbud? Så ta en titt på nettbutikken vår hvor du kan gjøre en god handel med rabatt på smykker.