Valentinsdag smykker

I år, mer enn noen gang, har vi alle vist behovet for litt ekstra kjærlighet og oppmerksomhet fra de vi elsker - og her er Valentinsdag en åpenbar sjanse til å vise din kjærlighet med et personlig smykke og en vakker personlig hilsen.

Nyla øreringer, Maanesten

Hos A-Hjort pakker vi smykkene dine nydelig i de originale smykkeskrinene og i en vakker gaveeske.
Vi legger gjerne ved et personlig kort, der vi skriver din helt spesielle kjærlighetshilsen - og du bestemmer selv teksten når du bestiller online.

Når vi nøye har pakket inn gaven din, sender vi den hvor du vil. Du kan sende direkte til gavemottakeren, hjem til din egen inngangsdør eller til en pakkebutikk akkurat stedet i landet du måtte ønske.

Under gir Anne Hjort sine beste bud på årets Valentinsdaggaver fra A-Hjort:

Personlige anheng er alltid en god ide for Valentinsdag.

Du kan blande 2-3 forskjellige anheng selv, som du synes passer til personen og deretter sette dem på en av våre A-Hjort ankerkjeder - her på bildet er det f.eks. brev og hjerte anheng fra Enamel Copenhagen

Et annet vakkert og personlig bud på en smykkegave til Valentinsdag er å gi personen 
Stjernetegn som gave. For å gjøre det ekstra søtt, kan du skrive litt på det personlige kortet om hva som akkurat kjennetegner akkurat den personen med det stjernetegnet.

Poppy øreringene fra Maanesten er super romantiske og feminine. 

Et vakkert gavesett er også en veldig god Valentinsdagsgave - jeg har satt sammen favorittblandingene mine, og du sparer alltid 20% på dem, i stedet for hvis du måtte kjøpe smykkene hver for seg.

Her ser du for eksempel Annes Favoritter 1, Sunkissed med de populære Paloma-øreringer fra Maanesten, det fineste Therese-halskjedet fra Pernille Corydon og A-Hjorts eget armbånd Kiss- and Zircons Armband

I love You halskjede fra Enamel Copenhagen - si det med kjærlighet.

Melissa Bentsen ring fra Sistie - myke feminine former.

Harpa halskjede fra Maanesten - drømmende skjønnhet.

Little Love armbånd fra Enamel Copenhagen - si det med hjertet.

På Valentinsdag kan du kose alle du vil tenke spesielt på.
Du kan sende et vakkert smykke til bestemoren din, som kanskje er litt ensom, til tanten din i Tyskland, som du ikke ser veldig ofte, eller til din elskede venn eller kjæreste.

By Anne halskjeder vil alltid være min favoritt Valentins smykker.

Har du et favoritt Valentine’s smykke? 

Del den gjerne på vår A-Hjort Instagram eller A-Hjort Facebookside. Husk å tagge oss med @ahjort !

Vi har samlet alle våre favoritt gave ideer for den perfekte Valentinsdag her!

“Sometimes, someone comes into your life, so unexspectedly, takes your heart by surprise, and changes your life forever”

Ha en vakker og kjærlig Valentinsdag ❤️

KH Anne 💘