Dra

Pico accessories

Pico Accessories består av de mest delikate, fargerike og trendy stilene. Finn blant annet mønstrede scrunchies, vakker perlehårnål og hårklipp med glitter. Hvis du trenger et vakkert hårtilbehør å pynte deg med, så er tilbehør fra Pico en super flott løsning. Pico-katalogen på A-Hjort tilbyr også halskjeder, armbånd, øreringer og fingerringer. Se oversikten over PICO-smykker her.

Lag sommerutseendet ditt med tilbehør fra Pico

Om sommeren vil folk flest pynte seg med ekstra sommerlige stiler og pynte håret. Når solen skinner og været er varmere, liker mange kvinner å ha håret vekk fra ansiktet. Finn derfor fint tilbehør til når du setter opp håret. Pico lager det fineste hårtilbehøret med mange farger, glitter og sjarm, så det er mange muligheter for å finne det perfekte hårtilbehøret.

Kombiner flere hårtilbehør

Vi ser en trend innen hårtilbehør, der det, som med smykker, har blitt kult å sette sammen flere hårpynt i stedet for bare å ha på seg en hårklipp. Sett om nødvendig flere hårnål eller legg et fint hårklips på hver side av ansiktet ditt for å løfte uttrykket ditt til et høyere nivå. Hvis du trenger inspirasjon til tilbehør du kan bruke i håret ditt, kan du blande accessories fra Pico Copenhagen med accessories fra Maanesten eller accessories fra Pernille Corydon.

Hårtilbehør for bekreftelse

Hvis du skal til en konfirmasjon og trenger siste finpuss på bekreftelsesantrekket ditt, kan du finne vakre Pico-hårtilbehør på A-Hjort. Se alle produktene - kanskje du kan finne inspirasjon til vakre og ungdommelige måter å style dine nye hårsmykker på. Hvis du elsker glam og glans, kan du muligens dekorere håret ditt med hårklipp med rhinestone. De fine PICO-hårnålene er også tilgjengelige med hvite perler som passer godt til den vakre hvite bekreftelseskjolen din.

Finn tilbehør til Pico Copenhagen på rabatt - ta en titt på vår online outlet, hvor du kan finne billig hårtilbehør med rabatt.