SAMIE - Det nye trendy unisex smykkebrand

Hvis du er på jakt etter smykker som er både holdbare, vannavstøtende og passer til din personlige stil, så er SAMIE det rette merket for deg. Med sin trendy og unisex smykkekolleksjon har de allerede vunnet popularitet blant den yngre generasjonen.

SAMIE er et smykkebrand designet for både gutter, menn, jenter og kvinner. SAMIE fokuserer på å skape smykker som er holdbare, vanntette og som kan motstå daglig slitasje. Smykkene er laget av rustfritt stål og 18kt forgylt rustfritt stål, og er også vanntette, nikkel-frie og tåler derfor både vann, svette og parfyme. De er svært holdbare og motstandsdyktige mot riper og skrammer.

SAMIE inviterer unge gutter mellom 16-30 år inn i deres verden som med-designere, hvor de blir en aktiv del av merkets identitet. De designer smykker med fargerike perler, edelstener og ferskvannsperler. Noen av designene er klassiske, mens andre er mer iøynefallende og eksperimentelle.

Den samlede samlingen av smykker representerer en moderne og livsstilsorientert tilnærming til smykker. Ved å blande forskjellige design sammen kan man skape sin helt egen unike stil. Uansett om det er en elegant kombinasjon av en ring og en halskjede, et statement-armbånd eller et par iøynefallende øreringer, er mulighetene uendelige.

SAMIE er det perfekte smykke-merket for unge gutter eller menn som ønsker smykker som er moderne, holdbare og som kan tilpasses til deres personlige stil. Ta en titt på SAMIEs smykkekolleksjon og skap din helt egen personlige stil i dag.