Om oss

Anne Hjort er gründer og medeier i A-Hjort. Det hele startet hjemme i kjelleren til Anne og mannen hennes, Anders, tilbake i 2014.

Anne var i barselpermisjon og hadde lenge hatt drømmen om å starte et smykkefirma med mulighet til å kjøpe smykker fra flere danske merker – samlet på ett sted. Å starte egen bedrift var ikke langt unna, da Annes mann Anders driver nettbyrået LAIT til daglig.

Anne gikk på jakt etter danske smykkedesignere som ville handles på nett, mens mannen hennes bygde nettbutikk og da gikk det ellers sterkt. Parets kjeller ble forvandlet til en liten butikk med utstillingslokale og daglig drift av nettbutikken. Ved oppkjørselen var det et skilt slik at kundene kunne finne veien til A-Hjort. Her hadde Anne selv ansvaret for hele ledelsen av A-Hjort, innkjøp av varer, den personlige servicen, pakking av bestillinger og bilder til sosiale medier og nettbutikk.

Annes store lidenskap og sans for moderne mykker var utgangspunktet for A-Hjort, og etter noen år var A-Hjort også til stede i utlandet. Det som skulle være et hobbyprosjekt ble plutselig en bedrift og en livsstil.

A-Hjort vokste opp og i 2018 overlot Anne sin store lidenskap til Mikkel som skulle drive selskapet videre, med Anne på sidelinjen. Mikkel er i dag direktør i A-Hjort og leder selskapet i den ånden det ble opprettet i:

«Det er viktig for meg å kunne kombinere fasjonable smykker med nåværende kundeservice og rask levering, som er det A-Hjort er bygget opp rundt. Jeg ønsker å bevare det unike hjertebarnet A-Hjort er og drive virksomheten i samme fotspor''.
 
Hos A-Hjort skal det være mulig for alle å finne og skape sitt eget personlige uttrykk, uansett hvilken stil man er inne på. Vi fokuserer spesielt på å ha den beste kundeservicen på markedet.

Vi håper du vil følge med i A-Hjorts univers og finne inspirasjon til hvordan du kan kombinere ulike smykker og hva som passer deg best.