Om oss

Anne Hjort er grunnlegger og medeier av A-Hjort. Alt startet hjemme i kjelleren hos Anne og hennes mann, Anders, tilbake i 2014.

Anne var på permisjon og hadde lenge drømt om å starte en smykkebedrift med muligheten for å kjøpe smykker fra flere danske merker - samlet på ett sted. Å starte sin egen virksomhet lå ikke langt unna, da Annes mann Anders allerede var selvstendig.

Anne jaktet på danske smykkedesignere som ville selges online, mens hennes mann bygde en online nettbutikk, og så gikk det fort. Kjelleren til paret ble forvandlet til en liten butikk med showroom, og den daglige driften av nettbutikken. Ved inngangen sto et skilt for at kunder kunne finne veien til A-Hjort. Her styrte Anne selv hele driften av A-Hjort, innkjøp av varer, den personlige betjeningen, pakking av ordre og bilder til sosiale medier og nettbutikken.

Den store lidenskapen og sans for dagens smykker hos Anne ble startskuddet for A-Hjort, og etter få år var A-Hjort også tilstede i utlandet. Det som egentlig skulle være et hobbyprosjekt ble plutselig en virksomhet og levevei.

A-Hjort fikk vekst og i 2018 overlot Anne sin store lidenskap til Mikkel som skulle drive virksomheten videre, med Anne på sidelinjen. Mikkel er i dag direktør i A-Hjort og fører virksomheten videre i samme ånd som den ble skapt på:

«Det er viktig for meg å kunne kombinere moderne smykker, med nærværende kundeservice og rask levering, som er det A-Hjort er bygget på. Jeg ønsker å bevare det unike hjerteprosjektet A-Hjort er og drive forretningen videre i samme spor''.
 
Hos A-Hjort skal det være mulig for alle å finne og skape sitt eget personlige uttrykk, uansett hvilken stilart man liker. Vi fokuserer spesielt mye på å ha markedets beste kundeservice.

Vi håper at du vil følge med i A-Hjorts univers og finne inspirasjon til hvordan du kan kombinere ulike smykker og det som passer akkurat til deg.