Trekk
Anton ring fra By Anne i Sølv Sterling 925 Anton ring fra By Anne i Sølv Sterling 925
Anton ring fra By Anne i Sølv Sterling 925 Anton ring fra By Anne i Sølv Sterling 925
Anton ring fra By Anne i Sølv Sterling 925 Anton ring fra By Anne i Sølv Sterling 925

Anton ring

380,00 NOK 228,00 NOK
Brand:
By Anne
Type:
Ringer
Regulerbar:
Ja
Farge:
Sølv farge
Materiale:
Sølv Sterling 925
Artikkelnummer:
2838

Leveringstid: 2-4 virkedager

Gratis frakt og gaveinnpakning

60 dager returrett

Beskrivelse

A-Hjorts unike Anton-ring er designet av A-Hjorts eier Anne Hjort Lund selv. Ringen er i høykvalitets sterlingsølv 925 eller med 1 mikron 24 karat gullbelegg på toppen av sterlingsølv 925. På ringen er det et vakkert anheng med en zirkon og en liten stjerne satt litt til siden.

Da Anne designet A-Hjort-smykkene, var hun veldig interessert i en måte å minne seg selv på å være god mot seg selv og ta vare på seg selv i en travel og hektisk hverdag. En sen kveld kom hun for første gang over ordet CHI, som betyr livsenergi som strømmer gjennom alt: kroppen, sjelen, ånden og alt i universet - og derfra vokste designet sakte frem. Den lille zirkonen i midten av anhenget er et symbol på deg - og området rundt er en tykk, beskyttende hinne fylt med kjærlighet, fred eller noe annet du ønsker at den skal være fylt med.

Det er ikke tilfeldig at ringen har fått navnet Anton. Annes yngste sønn heter Anton og har gått gjennom mye i løpet av sine tre første leveår - blant annet brokk, eksem, melkeallergi og barneleddgikt. For Anne er han symbolet på livsenergi - han er et stykke liv med den største drivkraft og livsglede som daglig minner henne på hvor skjørt livet kan være og at man må huske å leve i nuet og med kjærligheten tett på.

Finnes i størrelse:

52, kan justeres opp og ned i 2 størrelser

54, kan justeres opp og ned i 2 størrelser

Anhengets størrelse: 1 x 1 cm