Gratis frakt / Gratis gaveinnpakning / 100% Norsk nettbutikk / Full returrett i 30 dager

Winberg smykker

Bak det eksklusive smykkemerket Winberg står den stilbevisste smykkedesigneren med samme navn, Lea Winberg.

Det var kjærlighet ved første blikk da Lea i en alder av ni år, besøkte en liten perlebutikk i København. Lidenskapen vokste, og allerede som barn begynte Lea å utforske sin kreativitet, sitt talent og øye for estetiske smykker.

En livslang drøm, krydret med en lidenskap for å skape vakre og tidløse smykker til den moderne kvinne, ga i 2012 liv til smykkebrandet Winberg.

Når du kjøper de feminine smykkene fra Winberg, er du garantert kvalitet, omtanke og kreativitet på én gang. Designeren streber etter kvalitet og går ikke på kompromiss med verken materialer eller design.

Giza Set w. earstud & back piece (Winberg)

Winberg - Øredobber - Sølv sterling 925

Filter Antall produkter:
  Lukk og se resultatet Fjern alle filtre

  Antall produkter: 1

  • Vis bare tilbud?
  • Pris (fra / til)
   NOK

  Winbergs kolleksjon

  Lea Winberg er fascinert av håndverk og finner ro i den fordypelsen som følger med utformngen og bearbejdelsen av edle metaller. Med en utdannelse fra edlemetallinje på Kjøpenhavns Tekniske Skole og tittelen som designteknolog, har hun en solid forståelse for bruk av materialer i smykkedesign. Lea er begeistret over mulighetene man finner i de edle metallene, kontrasten mellom råmaterialene og de grafiske formene som til sammen skaper vakker og estetisk tiltalende smykker, som pirrer nysgjerrigheten.
  I tillegg til materialenes høye kvalitet har Winberg fokus på arbeidsforhold og produksjonsmetoder. I dag er en del av firmaets produksjon flyttet til India, der flinke gullsmeder utformer hvert enkelt smykke i høy kvalitet og under ordnede forhold. På denne måten bidrar Winberg til å sikre bedre arbeidsforhold og ta ansvar for produksjonen. Selv sitter Lea også med metall mellom hendene og arbeider på kolleksjonen på verkstedet i Værnedamsvej i København.

   

   

  Winberg materialer og farger

  Winbergs smykker bruker kun sterling-sølv 925. Forgylningene er laget av 18 karat gull.  Smykkene overholder de danske lovkravene om utslipp av nikkel, cadmium, bly og kvikksølv. Winberg er registrert forhandler og importør av smykkedeler i edle metaller. I henhold til dansk lovgivning blir hun derfor kontrollert av edelmetallkontrollen som sikrer at varene er ekte. Derudover bruker hun svart zirkonia i noen av hennes design.

  Winbergs smykker fås i følgende materialer:
  Sølv -sterling-sølv 925
  Forgylt -sterling-sølv 925 forgylt med 18 karat gull, enten med matt overflate eller med en blank overflate
  Rhodinert sølv -sterling-sølv 925 som lakkeres på og får en mørkere svart/grå overflate

  A-Hjort anbefaler - Winberg favoritter

  1. Vår klare favoritt fra Winberg er hennes lekre og kule Totem ring. Den er unik i designet og sitter utrolig flott på hånden, samtidig med at den er annerledels og kraftfull. 
  2. En annen av våre favoritter er hennes nydelig, vakre Fang øredob. Den har et superflott designo g sitter så flott oppover øret. 
  3. En kul detalje er hennes flotte Open Tripple ring. Det er så elegant og feminin, mens den får det til å se ut som om man bære tre ringer i én.

  Miks og match med Winberg

  Å blande smykker fra Winberg er superkult. F.eks. ser det flott ut når man blander henne Rhombus ring med hennes Three Points ring - eller hennes Rodeo ring med Vee ring.
  Man kan også blande de mer enkle ringene med en av de store statement ringene som Talulah eller Totem.
  Vi elsker også å blande Winbergs smykker med Stine A 2 dots øredobber eller 3 Dots halskjede og Pernille Corydons ulike ferskvannsperle smykker - det finnes ingen begrensninger.
  Bare din egen fantasi avgjør miks og match mulighetene.

  Les mer om miks og match muligheter på bloggen min: http://blog.a-hjort.dk/