Von Lotzbeck smykker

Tidløse linjer vinner over flyktige trender, men smykkene er stadig slående i deres enkelhet og kontrast. Skarpt og mykt, skinnende og matt, eksklusivt og personlig.

Gullsmed Marie Von Lotzbeck har skapt smykker siden hun var 9 år gammel og står nå bak designmerket Von Lotzbeck smykker.
Navnet Von Lotzbeck kan spores 1200 år tilbake i tid, fra en tysk adelig familie. Maries design er inspirert av hennes families historie, og hun fletter fortiden med nåtiden i rene, grafiske former.
Von Lotzbeck smykker representerer moderne klassikere. Smykkene symboliserer både den klassiske sjarmen, og de moderne og feminine trekkene ved kvinnen.

Relaterte sider

Von Lotzbeck image billede

Von Lotzbeck kolleksjon

Von Lotzbeck deler sin kolleksjon inn i del-kolleksjoner. I hver av disse finnes halskjeder, ringer, armbånd, øredobber og anheng.

Inspirasjonen til hennes kolleksjon, finner hun i sine reiser, og i familiehistorie. De flotte smykkene er f.eks. en moderne utgave av hennes families våpenskjold.

De sterke grafiske og geometriske formene er inspirert av naturens elementer og av astronomi.

4 gange Puzzle ring samlet i et billede

Von Lotzbeck materialer og farger

Von Lotzbeck anvender kun forgylt, samt sterling-sølv 925. Alle materialer overholder de strengeste kvalitetskravene og testes løpende. Von Lotzbeck er medlem av Edelmetallkontrollen i Danmark.

Von Lotzbecks smykker fås i følgende materialer:

Sølv -sterling sølv 925
Forgylt -sterling-sølv 925 forgylt med 18 karat gull
Svart sølv -sterling-sølv 925, som oksideres og får en svart overflate

Von Lotzbeck favoritter

A-Hjort anbefaler - Von Lotzbeck favoritter

  1. Den absolutte storfavoritten, er Square Cluster-ringen i 14 Karat gull. En steinsikker klassiker på f.eks ens ringfinger, som vil holde i årevis, og være en av de fantastiske, “faste” ringene på ens hånd.  Passer til alt og kan styles både opp og ned.
  2. Til årets fester har vi allerede besluttet at Lash-øredobben blir en sikker favoritt. Utrolig flott, nytenkende og stilfull øredobb.
  3. Globe Chain-earring skal også med på vår favorittliste, da vi elsker en øredobb som er kombinert med en earcuff på denne elegante og festlige måten.
  4. Globe-necklaces er et Von Lotzbeck musthave - og er klassiske tidløse kjeder, som kan kombineres på mange forskjellige måter.
image billede

Miks og match med Von Lotzbeck

Von Lotzbecks Globe-kolleksjon mikses fantastisk sammen med deres Orbit-kolleksjon. Ta f.eks. en Orbit closed-ring, Orbit-earchains og kombiner disse med en Globe-necklace 3.  Eller hva med å mikse en Globe-ring 3, med en Orbit closed-ring?

Alle Von Lotzbecks halskjeder kan mikses på kryss og tvers. Prøv f.eks å mikse hennes nye Noble necklace med hennes Globe-necklace 3 eller 5. Tilsett gjerne en enkel Globe chain-earring i det ene øre og en Orbit earstick eller earchain i det andre øre. Von Lotzbecks smykker er også gode å mikse med Lulu flotte, små øredobber, hvis du har et ekstra hull i øret.

Også Stine A Jewelry’s Big 6 Dots-bracelet, Big Feather-ring og Petit Rivet el.diamond-ring er flotte å mikse med.

Les mer om miks og match muligheter på bloggen: http://blog.a-hjort.dk/