Gratis frakt / Gratis gaveinnpakning / 100% Norsk nettbutikk / Full returrett i 30 dager

Stine A smykker

Stine A lager smykker fordi hun ikke kan la være. Smykkene kombinerer hverdagen med det luksuriøse, og fremhever skjønnheten som kvinner på forhånd besitter.

Smykkene er feminine med rå og klassiske undertoner. Stine A elsker å kombinere det feminine med andre uttrykk – det estetiske, det sensuelle og det humoristiske. Det er ofte i kontrasten og enkelthetens samspill, at smykket får liv.

Stine A elsker den egenskapen at smykkene både gir mulighet for å underspille og overspille kundens stil. Begge egenskaber har sine fordeler, og det skal så lite til, for å eksperimentere litt med en stilendring i hverdagen.

Det viktigste for Stine, er at smykket ikke bare er et tilbehør, men en avgjørende faktor for kundens personlige uttrykk.

Filter Antall produkter:
  Lukk og se resultatet Fjern alle filtre

  Antall produkter: 0

  • Pris (fra / til)
   NOK
  Two big pearl earrings

  Stine A Jewelry kolleksjon

  Stine A arbeider ikke målrettet etter trender, men hun er alltid på utkikk etter ny inspirasjon. Ofte finner hun den ved å studere frontløperne i de internasjonale motebladene og lar seg inspirere derfra. Andre ganger, kommer inspirasjonen mer indirekte til henne. Det kan være en flott knapp på en bluse, en liten krummelur i et renessansebygg, eller hva det nå måtte være Stine møter på sin vei. Naturens elementer er også en stor inspirasjonskilde.
  Hennes flotte Dots-kolleksjon, f.eks hennes Six Big Dots-armbånd, er en av bestselgerne.

  4 i en billede

  Stine A Jewelry materialer og farger

  Stine A anvender kun sterling-sølv 925, og hennes forgylninger er laget av 18 karat gull. Alle materialer overholder de strengeste kravene og testes løpende.
  Stine A er medlem av Edelmetallkontrollen i Danmark. Stine A arbeider kun i edelmetaller og -sten for å bevare den eksklusive kvaliteten.

  Stine A’s smykker fås i følgende materialer:

  Forgylt - sterling-sølv 925 forgylt med 18 karat gull.
  Svart rhodinert sølv - sterling-sølv 925 som lakkeres på og får en mørk rustikk overflate.
  Sterling sølv
  925

  I tillegg anvender Stine A blant annet den hvite edelstenen, zirkon.

   

  mix billede

  A-Hjort anbefaler - Stine A Jewelry favoritter

  1. 7 Dots øredobben er en flott klassiker fra Stine A, som man kan bruke år etter år, og style både opp og ned til hverdag eller fest.
  2. Dancing Chains behind ear skal bare med på vår favorittliste, da vi elsker nye måter å inntenke øredobber på. Vi elsker spesielt denne earcuff, da den passer til alt og gir det lille ekstra på ens stil, når man blander den flott med andre øredobber.
  3. En fulltreffer er Stine A’s fantastiske 6 Dots armbånd - det SKAL man bare ha, hvis man vil være med på den mest hippe og trendskapende tendensen.

  Miks og match med Stine A Jewelry

  Stine A’s smykker kan settes sammen på kryss og tvers, så de kan endre uttrykk og design etter den personlighet, som bærer det.
  Alle smykkene er så fantastiske, så det er vanskelig å velge ut noen få favoritter. Da er det bra man kan blande og mikse dem alle! Og løpende innkjøpe nye favoritter til samlingen. Miks gjerne både materialer og design fra Stine A. Miks øredobber, halskjeder, armbånd og ringer i alle designs - og du kan hver dag skape deg et nytt look alt etter ditt humør og dagens planer. Stine A Jewelry's smykker mikses også superflott med Pernille Corydons smykker.