Dra

Smykkesett

På A-Hjort har vi satt sammen en rekke deilige smykkesett. Alle smykkesett er nøye utvalgte, veldig unike og kombinerer et eller flere av de beste danske smykkemerkene. Du vil alltid få en ganske unik pris når du kjøper smykkesett. Vi elsker å sette sammen de beste designer smykker merkene da det gir det mest trendy utseendet. I vårt smykkesett finner du merker som Maanesten, Pernille Corydon, Enamel Copenhagen, Sistie, Izabel Camille og A-Hjorts egne smykker.

Anne Hjort har skrevet et blogginnlegg om tankene bak alle smykkesettene.

Unike priser på favorittsmykkene dine

Gode ​​priser på favorittsmykkene dine! A-Hjort har gjort det enkelt og samlet de hotteste smykkemerkene og deilige smykkestilene, slik at du kan spare både tid og penger på å kjøpe de unike sammensatte smykkesettene. Vi har kombinert smykkesettene slik at du kan få den beste prisen på de mest solgte halskjeder, øreringer, armbånd, fingerringer og accessories.

Smykkesett er den perfekte gaven

Et smykkesett er den perfekte gaven til jenta eller kvinnen som vil ha smykker som passer godt sammen. Hos A-Hjort har vi samlet noen av de mest solgte stilene på tvers av merker og kombinert dem i de kuleste stilene - og samlet dem i et smykkesett, slik at du kan få en unik pris. Du kan derfor handle øreringer, halskjeder, armbånd, fingerringer og anheng som passer perfekt til hverandre akkurat her. Vi elsker å mikse og matche og skape unike utseende - som du kan kjøpe i gave, enten det er til morsdag, bekreftelsesgave, julegave, valentinsdag eller noe helt annet.

La deg inspirere av de kule miksene 

Leter du etter smykker som passer godt sammen? Da er du lokalisert på riktig nettside. På A-Hjort har vi samlet noen helt unike smykkesett, der vi kombinerer danske designermerker og skaper de kuleste stilene. Vi har de populære merkene som Maanesten, Pernille Corydon, Enamel Copenhagen, Sistie, Izabel Camille, Pico og A-Hjorts eget smykkemerke. Vi har smykker til deg, enten du liker gull, forgylte eller sølvsmykker! Hvis du lager en fin blanding som du vil at vi skal bygge en smykkemix fra,er du mer enn velkommen til å kontakte oss!