Dra

Elsker du sølv smykker? Finn alle A-Hjort sølv smykker her

Hos A-Hjort elsker vi sølvsmykker for deres skinnende utseende, og vi selger et bredt utvalg av smykker i sølv. I nærheten av alle sølvsmykker er sterlingsølv 925 og i aller høyeste kvalitet. Hvis du er en sølvjente, eller hvis du trenger å kjøpe en gave til noen som elsker sølv, kan vi garantere deg at du raskt kan bli forelsket i ett eller flere av våre mange sølvsmykker! Les litt mer om sølv- og gullsmykker på A-Hjorts blogg. Du kan også se alle gullsmykkene våre her.

Brand

Produkttype

Farge

Materiale

Størrelser

Pris

1264 produkter

De glitrende og luksuriøse sølvsmykkene

Hvis du er her på A-Hjort med det vakre utvalget av sølvsmykker, antar vi at du elsker smykker med sølv. Eller kanskje du har søkt etter sølvsmykker på A-Hjort fordi du trenger å finne den perfekte julegaven, gave til bursdag eller til og med for en konfirmasjon. Enten du er glad i, ønsker øreringer i sølv, halskjeder i sølv, armbånd i sølv eller en ring i sølv - så er A-Hjort det perfekte stedet!

Vi forstår at man elsker å bruke sølvsmykker. Sølv er et unikt metall og kan med sin vakre og skinnende glans løfte ditt uttrykk til et enda høyere nivå.

Hos A-Hjort kan du enkelt se etter de vakreste og mest elegante sølvsmykkene for enhver smak. Alle som elsker å pynte seg med sølv, kan finne sølvsmykker for utseendet, enten du er sølvjenta som går for det skinnende, feminine uttrykket i sølvsmykker, eller hvis du er mer interessert i det rå og chunky utseendet i smykker med sølv . Vi har alt, så bare skynd deg og utforsk vårt store utvalg av sølvsmykker.

Strålende sølvøreringer

Når du bruker sølv på det vakre og solbrune ansiktet ditt, hjelper glitteren i sølvsmykker til å gi deg et elegant og kult utseende. Sølvøreringer skaper en balanse mellom de varme og fargerike sommerfargene, samt de strålende øreringene i sølv. Hos A-Hjort kan du unne deg sølvøreringer i både små og store størrelser, og du kan finne hoops i sølv, kjedeøreringer i sølv, små uskyldige sølvøreringer eller strålende ørepynt. Handle dine neste sølvøreringer her og se for eksempel alle de forskjellige sølvøreringer fra STINE A Jewelry som du kan kombinere på utallige måter.

Halskjeder i sølv

Sølvkjeder er så iøynefallende fordi sølvet skinner gjennom og fokuserer på nakken. Sølvkjeder kan være veldig fine å ha på vinteren på toppen av din varme favorittgenser eller på toppen av en langermet genser med høy hals. Sølvbelagte smykker på nakken kan derfor være med på å understreke antrekket ditt og den personlige stilen du har. Gå på leting etter favorittkjede i sølv akkurat her.

Sølv på sølv

Vi elsker absolutt alle sølvringer, og vi elsker å dekorere hendene våre med sølvfingerringer. Finn nøyaktig den sølvringen som passer best for din stil og velg mellom sølvringer i unike former fra Maanesten, sølvringer med ungdommelige uttrykk fra Sistie, enkle og elegante ringer i sølv fra Pernille Corydon, skinnende sølvringer fra Izabel Camille eller finn ditt neste sølv ring i gave fra Enamel Copenhagen, Carré, A-Hjort, Jane Kønig eller våre andre populære smykkemerker!

Kombinasjonen av flere vakre metaller

Det er en trend i sammensetningen av gull- og sølvsmykker samtidig, og A-Hjort vil gjerne være med på det! Du kan rolig blande og matche dine ringer, armbånd, ankelkjeder, halskjeder og øreringer med både sølv- og gullsmykker, slik at du skaper et helt eget unikt utseende. Finn gullsmykkene dine her.

Leter du etter sølvsmykker som tilbys? Så se mer i nettbutikken vår her!