Dra

Elsker du gullsmykker? Finn alle A-Hjort gullsmykker

Hos A-Hjort har vi et bredt utvalg av smykker i gull. Smykkene kan være gullbelagt sterlingsølv 925, gullbelagt messing eller solid ekte gull. Pynt deg med gullsmykker i alle former, farger og størrelser - bare fantasien setter grenser for hvordan du kan kombinere gullsmykkene dine. Handle ditt neste gullsmykke nedenfor, og les mer om sølv- og gullsmykker på A-Hjorts blogg. Du kan også se alle sølvsmykkene våre her.

Brand

Produkttype

Farge

Materiale

Størrelser

Pris

1823 produkter

Du skinner i gullsmykker

Gull er essensen av luksus. Vi må være ærlige om det. Gullsmykker kan være noe veldig spesielt fordi de skinner med guddommelighet og gir en spesiell varme til utseendet ditt. De varme tonene i gullsmykker kan bidra til å gi glede og lys i ansiktet, håndleddet eller nakken når du bruker gullbelagte øreringer, gullbelagte halskjeder, gullbelagte ringer eller gullbelagte armbånd.

Med gullsmykker kan du enkelt legge eleganse til hvis du skal til en festlig anledning som bryllup, konfirmasjon eller bursdag - men gullsmykker kan også få deg til å skinne ved mer vanlige anledninger der du bruker smykker i gull på jobben, på strand med badedrakten din, med venninnene dine på kafeen eller hjemme alene.

Eksperimenter med dine gull- eller gullbelagte øreringer

Hos A-Hjort finner du forskjellige stiler og trender når det gjelder gulløreringer. Vi anbefaler deg derfor å eksperimentere med alle slags forskjellige former, farger og størrelser, fordi blandingen av gulløreringene du liker gjør utseendet ditt helt unikt og personlig. Hvis du har flere hull i ørene, kan det være super fint å ha mindre ørepropper i gull i de øverste hullene og ha større hoops i gull eller forgylte kjedeøreringer i de nederste hullene. På den måten skaper du en superfin effekt med et gyldent preg.

Strålende halskjeder i gull og gullbelagt

Gullkjeder er helt essensielle fordi de er så særegne. Når du legger til et gullkjede, reflekteres det mot solen og du får derfor et helt naturlig utseende. Et halskjede i gull kan gi antrekket ditt sjarm og varme, enten du er interessert i de klassiske gullsmykkene eller heller vil du gå med det mer prangende gulltilbehøret. Hos A-Hjort kan du finne de chunky gullkjedene som kan stå alene med en enkel topp og en blazer, men du kan også finne et perfekt, tynt gullbelagt halskjede, der du kan legge et gullanheng til det som du vil.

Tidløse gullringer og gullbelagte fingerringer som gave

"Put a ring on it" sa den amerikanske sangeren Beyoncé i sangen "Single Ladies", og hun har helt rett i det uttrykket. Det er ikke noe bedre enn å pynte deg med ringer og spesielt ringer i gull. Vel, da bør det være å motta en gullring som en gave fra noen du bryr deg om. Gullringer er perfekte å gi som julegave, konfirmationsgave, bursdagsgave eller som valentinagave fordi gull tilsvarer eksklusivitet og luksus. Å gi et gullsmykke i gave kan derfor være gavegiverens måte å uttrykke en helt ekstraordinær kjærlighet på. Hos A-Hjort har du muligheten til å finne den perfekte ringen i gull. Hvis du ikke kan bestemme hvilken finger du skal bruke gullringen din, er de justerbare gullringene perfekte for deg. Finn nøyaktig den gullringen som passer best for deg, og velg mellom gullringer i eventyrlige former fra Maanesten, gullringer med energiske uttrykk fra Sistie, enkle uttalelsesringer i gull fra Pernille Corydon, glødende og luksuriøse gullfingerringer fra Izabel Camille eller finn din neste gullring i gave fra Enamel Copenhagen, STINE A Jewelry, Jane Kønig, Carré, A-Hjort eller våre andre populære smykkemerker!

Kombinasjonen av flere vakre metaller

Smykkemote uttrykker en trend i blandingen av gull- og sølvsmykker samtidig, og det vil vi i A-Hjort gjerne være med på! Du kan rolig blande og matche dine ringer, armbånd, ankelkjeder, halskjeder og øreringer med både sølv- og gullsmykker, slik at du skaper et helt unikt utseende. Finn for eksempel sølvsmykker her.

Leter du etter gullsmykker / gullbelagte smykker på salg? Se mer i vårt nettbutikk her!