RebekkaRebekka smykker

"Feelings. Memories are made of this. I am a new memory. Only created with You. I am RebekkaRebekka"

RebekkaRebekka er et dansk smykkebrand med base i København.
Det ble grunnlagt i 2010 av designeren Rebekka C. Nielsen og er siden vokset til en familievirksomhet, der Rebekka har fått tvillingesøsteren sin, Camilla T. Nielsen som leder av Sales & PR.
RebekkaRebekka er synonymt med innovativt design og høy kvalitet. Hvert enkelt smykke er lavet i hånden og designet til å vare lenge. 
Kombinasjonen av et feminint og samtidig rått uttrykk skaper en sterk skandinavisk stemning, som Rebekka og Camilla fremtryller med disse unikke smykkene, og de er som skapt til moderne kvinner med tro på styrke i enkelhet.  

Relaterte sider

RebekkaRebekka kolleksjon

To ganger i året lager Rebekka helt nye og vakre kolleksjoner. Hun lager en kolleksjon til vår/sommer og igjen en til høst/vinter. 
Vi har RebekkaRebekka SS16 kolleksjonen Memories, AW16 Untold secrets og SS17 Vivid Dreams online.
Untold Secrets er en veldig vakker og unik kolleksjon, som er inspirert av de hemmelighetene som vi alle bærer på.

"Secrets. Cherished by few and featured by many. A secret has its own life. It grows and prospers in the silence of the untold" - RebekkaRebekka

 

RebekkaRebekka materialer og farger

RebekkaRebekka smykker fås i følgende matrialer:
Sølv: sterling sølv 925 med en naturlig matt, ikke behandlet overflate.
Forgylt: sterling sølv 925 forgylt med 18 karat gull.
Svart rhodinert sølv: sterling sølv 925 som er lakkert med en mørkere svart/grå overflate.
Hvitt rhodinert sølv: sterling sølv 925 som er lakkert med en sølvfarget overflate.

 

 

A-Hjort anbefaler - RebekkaRebekka favoritter

1. RebekkaRebekka yndlingssmykker må bli den vakre og tidløse Olivia halskjeden i kombinasjon med de ultra feminine Ruby øredobbene.
2. Vi digger Maya armbåndet som er SÅÅÅ cool og i den typiske RebekkaRebekka stilen.
3. Cassiopeia øredobbene viser et mere vakkert og grafisk design med et festlig look - perfekt til årets festlige anledninger.

Miks og match med RebekkaRebekka

Skap gode minner med RebekkaRebekka smykkene - og miks og skap dem sammen med noen av de andre fantastiske danske smykkebrands som vi forhandler hos A-Hjort.
Vi elsker de mange mulighetene du har for å mikse og matche smykkene. Vi liker å mikse RebekkaRebekka armbånd med Carré's vakre armbånd med edelstener eller Stine A's armbånd.

Miks gjerne Molly ringen med flere Origami Petit ringer fra Zabel smykker eller sett en Perrine ring eller Ines ring til, også fra Zabel smykker.