Dra

Plissé Copenhagen

Produkttype

Farge

Materiale

Størrelser

Pris

4 produkter

Plissé Cpenhagen er grunnlagt av Tina Fohlmann i 2014. Trends fra motebranchen og høy kvalitet karakteriserer alle Plissé Copenhagen’s smykker og hår accessories – ofte med en twist av humor og personlighet, som avviker litt fra det klassiske «rene» nordiske utseende.

Plissé Copenhagen kollektion

Plissé Copenhagen’s smykker og tilbehør er inspirert av de lekende formene og ekspressive materialene, som ble brukt i 1970-årene. Fortolkningen gir produktene et personlig preg, mens de holder øye med tidens trends.

Plissé Copenhagen materialer og farger

Plissé smykkene er hovedsakelig udformet i 18 karat gull, sølvbelagt messing (forarbeidet) eller stål og er garantert nikkelfri. Dette sikrer, at de opprettholder en høy kvalitet og samtidig holder prisen på et overkommelig niveau.

Alle stenene som anvendes på smykkene er utvalgt marmor, turkissten, topazsten, Swarovski krystaller eller ferskvannsperler.

Vær oppmærksom på, at enkelte varer er laget av tynt utskåret materialer og har derfor stor sannsynlighet for skader, hvis de blir håndtert feil eller får slag.

Miks og match med Plissé Copenhagen

Miks gjerne alle Plissé smykkene på kryss og tvers. Eller miks dem med andre danske smykke brands fra nettbutikken for ditt helt egne look. Husk å shoppe løs blandt deres mange vakre hår accessories også!