Dra

Pilgrim

Produkttype

Farge

Materiale

Størrelser

Pris

2 produkter

Det begynte i 1983 da to dansker – Annemette Markvad og Thomas Adamsen – brukte sin unike empati og innovative energi til å designe smykker, som hovedsakelig ble solgt på festivaler. Med en sterk forkjærlighet for musikk og mennesker, skapte de smykker som reflekterer deres kjerneverdier, som spontanitet, intimitet og autentisitet. Pilgrim-smykker var og er virkelig i nået.

"Thomas og jeg var ikke forretningsfolk, og vi startet Pilgrim mest fra hjertet. Fra begynnelsen av hadde vi to hovedmål. Ett var å skape vakre smykker som får deg til å føle deg vakker. Det andre var å bygge et arbeidssted der alle ansatte likte å komme på jobb, og der respekt, ansvar og tillit var høyt verdsatte verdier som ble praktisert hver dag"

– Annemette Markvad, grunnlegger

Smykker er vår lidenskap; det handler om drømmer, stil, hjerte og sjel. Vi er stolte over å representere en autentisk merkevare – og holder oss trofaste til hvem vi er og hvor vi kom fra. Pilgrim handler fortsatt om å dra ut og oppsøke nye ting, nye veier og nye eventyr. Det er ikke bare destinasjonen som betyr noe, men også hvordan vi kommer dit. Vi er en levende merkevare i konstant bevegelse og utvikling. Det har vært en fantastisk reise, og Pilgrim har blitt anerkjent som en internasjonal merkevare med en Skandinavisk og kul tilnærming til design. Vi har vokst oss inn i mote- og smykkescenen, og reisen er langt ifra over – vi er her for å bli! Akkurat som i begynnelsen, handler det om kjærlighet for mennesker og smykker – laget med hendene og hjertet.