Hvorfor handle hos A-Hjort?

Hvis du velger å handle hos A-Hjort nettbutikk får du alltid

Full returrett  i 30 dager
Rask levering
100% sikker betaling
Gratis gaveinnpakning
Frakten er bare 69 nok
Vi skriver gjerne en personlig hilsen på et fint kort
Flott emballasje
God og personlig kundeservice
Vi bytter og returnerer alltid raskt og enkelt

Rask levering

A-Hjort AS sender smykkene dine forsigtig og raskt med Posten.no inkl. trackingsystem og forsikring. Det er enkelt og greit.
Vi sender som regel pakkene så fort vi kan - men leveringstiden kan være fra 5-8 dager.
Vi sender alltid pakken fuldt forsikret, fortollet og med sporing.
Når pakken er avsendt fra A-Hjort mottar du en faktura fra Klarna og en fraktinformasjon fra oss. Heretter vil du motta pakken etter 4-6 dager.
I første omgang prøver Posten å levere pakken direkte hjemme hos deg. Hvis du ikke er hjemme får du dagen etter en hentelapp i postkassen din med beskjed om, hvor du kan hente pakken (nærmeste postkontor)
Pris: 69 NOK
Hos A- Hjort gjør vi alt for at ordren din skal komme så fort som mulig fram til deg - gjerne samme dag, hvis mulig. Hvis det smykke du har bestilt ikke på lager, kan det gå et par dager ekstra. Leveringstiden er 5-8 hverdager. Vi tar forbehold for forsinkelse fra Posten.
Hvis du ønsker å bytte, har vært uheldig med en reklamasjon eller bare vil returnere et smykke, så send oss en email på sales.no@a-hjort.com så avtaler vi nærmere.

Gratis gaveinnpakning

Hos A- Hjort leverer vi ikke bare smykker men også flott innpakning og emballasje, da vi ønsker at hele salgsopplevelsen  blir så god som overhode mulig. Vi leverer alltid smykkene i originale smykkeesker.
Heretter pakkes de forsiktig inn i silkepapir. Er det 1-2 esker sendes de i en flott hvit plastikk konvolutt. Er det flere esker sendes de i en fin hvit A-Hjort eske.

A-Hjort leverer naturligvis alle smykkene i fine orginale smykkeesker. Vi pakker gjerne smykkene flott inn til gave. Vi skriver også gjerne en liten personlig hilsen på et fint kort. Du skriver bare den hilsen du ønsker å sende i kommentarfeltet ved innkjøpskurven.

Vi har topp anmeldelser fra kundene våre

 Vil du se hva våre kunder sier om å handle hos A-Hjort? Se våre anmeldelser på Trustpilot her.