Gratis frakt / Gratis gaveinnpakning / 100% Norsk nettbutikk / Full returrett i 30 dager

Lulu smykker

"We believe good design always starts with an interesting idea. Thats why all our designs tell a story." - Lulu Badulla

Lulu er et nytt hot dansk smykkemerke, som består av designduoen og parret Rasmus og Anja. Minimalisme og skarpt design blandet med et deilig innovativt og feminint look, og en fascinerende historie.

Dansk design tradisjon møter Paris. "Vi er veldig inspirerte av den kvaliteten og det ypperlige håndverket som de store motehusene i Paris står for." - Lulu 

A-Hjort er så stolt over å kunne selge alle smykkene fra Lulu!

Invisible ring (Lulu Badulla)

Lulu Badulla - Ring - Forgylt sterling sølv 925 - 54 eurosize

Secret necklace (Lulu Badulla)

Lulu Badulla - Halskjede - Sølv sterling 925 - Regulerbar

Filter Antall produkter:
  Lukk og se resultatet Fjern alle filtre

  Antall produkter: 2

  • Vis bare tilbud?
  • Pris (fra / til)
   NOK

  Lulu kolleksjon

  "Every release we do, is its own collection. We believe that every design should tell its own story and live its own life. This is the simple rationale for why we don’t do collections." - Lulu

  Lulu opererer ikke med kolleksjoner. I stedet er det fokus på hvert enkelt design, som er sin egen kolleksjon. Hvert smykker har sin egen spennende fortelling, og hver gang det er en ny historie å fortelle, kommer det et nyttog unikt smykke ut av det.
  Lulu lager vakre, minimalistisk smykker som har et feminint touch med karakter og personlighet. Nye lekre grafiske linjer mikses med begreper som kjærlighet, planeter, redskap og vårt DNA!

  Lulus materialer og farger

  Lulu bruker kun sterling sølv 925, og deres forgylninger er laget av 18 karat gull med ekstra høy kvalitet, i og med at de belegges med opptil 2-3 micron. Alle materialer overholder de strenge danske kravene og testes løbende. Lulu er medlem av Edelmetallkontrollen i Danmark, og de arbejder kun med edlemetaller for å bevare eksklusiv kvaliteten.

  Lulus smykker fås i følgende materialer:

  Sølv -sterling sølv 925 med en blank eller matt overflate
  Forgylt -sterling sølv 925 forgylt med 18 karat gull med en blank eller matt overflate. 2-3 micron.
  Rhodinert sølv - sterling sølv 925, som lakkeres og får en mørkere svart/grå overflate.

  A-Hjort anbefaler – Lulu favoritter

  1. Vår favoritt Lulu er deres unike Robin stud. Det er deres statement øredobb og en musthave for alle Lulu fans. De er nyskapende både i design og måten du bærer den på.
  2. Marilyn halskjede har simpelthen så flott design, og vi har det selv i forgyldt og elsker å bruke det til hverdag og fest. Selve anhenget er formet som en fasettert diamant i 3D-effekten - for en kul ide! Det er også superkult å kombinere det med  Mountains halskjede.
  3. Blink ring er en vakker klassisk ring med et moderne uttrykk. Siden vi elsker en ring som kan holde mange sesonger og samtidig være feminin og kul i sin utforming, har denne ringen også kommet seg på vår liste over favoritter.
  4. Mountains halskjede er symbolet på en rekke småfjell, vakkert plassert rett ved halsen. Det er virkelig rå, kult og feminin på samme tid! Og denne vinteren, hvor turtlenecks-gensere er in igjen, er det flott å bære det utenfor rullekragen for en virkelig lekker look
  Blanding av Lulu Badulla smykker

  Miks og match med Lulu

  Lulus smykker er geniale å mikse og matche med hverandre. Alle smykkene er så fantastiske at man har vanskeligheter med å velge seg få favoritter. Da er det virkelig fint at man kan blande og mikse dem alle! Derfor kan man hele tiden legge til nye favoritter i samlingen. Miks gjerne både materialer og design fra Lulu. Deres minimalisme gjør at de også kan kombineres med noen av de andre designeres smykker fra nettbutikken.

  Miks f.eks. Lulus Marilyn halskjede med et kortere kjede som f.eks. Stine A's 3 Dots halskjede. En annen lekker kombinasjon, er deres egen Robin øredobb sammen med de topplekre Tools studs.

  Les mer om miks og match muligheter på bloggen: http://blog.a-hjort.dk/