Om Louise Kragh

"All of our jewelry is handmade in Denmark. We are focused on being close to the production. We make unique jewelry and this requires us to be included in the entire process. From the first ideas to the actual making of the jewelry. We have rolled so many pearls - and we still do."

-Louise Kragh

Louise Kragh startet med å designe og produsere håndlaget porselenssmykker i sitt eget verksted i 2004. Alle smykkene er håndlaget og porselenskulene er håndtrillet, glaserte og brente i Danmark på eget verksted.  Louise Kraghs varemerket er å blande hard porselen, med en feminin og enkel mykhet.

Louise Kraghs smykker er enkle, tidløse og feminine. De har deres helt egne utstråling og er preget av nordisk stil, på sitt beste. En av porselenets egenskaper er den levende og krakelerende overflaten som etter bruk, trår tydeligere frem og gir Louise Kragh-smykkene, ennda mer personlighet.

Relaterte sider

Louise Kragh pearl making

Louise Kragh kolleksjon

Louise Kragh inndeler hennes kolleksjon inn i del-kolleksjoner. I hver av disse ”del-kolleksjonene” finnes øredobber, halskjeder, ringer og armbånd. Karakteristisk for dem alle, er hennes bruk av porselen. Enten i form av fine perler eller spesielle dots. De unike glasurene til fargene på disse, er laget på Louise Kraghs eget verksted, og hvert porselenstykke, får en mykhet som gjør smykket feminint. Med tiden vil du kunne ane krakeleringer i overflaten, som oppstår under brenningen. Dette gir smykket personlig karakter.
I tillegg har Louise Kragh den absolutt flotteste kolleksjon med ferskvannsperler eller med egte diamanter.

Louise Kragh materialer og farger

Louise Kragh materialer og farger

Louise Kragh anvender kun sterling-sølv 925, og alle hennes 24 karat forgylninger, svart rhodinering, og oksidering er laget i Danmark. Alle materialer overholder de strenge, danske kravene og testes løpende. Louise Kragh er medlem av Edelmetallkontrollen i Danmark.

Louise Kraghs smykker finnes i følgende materialer:

Sølv -sterling-sølv 925
Forgylt -sterling-sølv 925 forgylt med 24 karat gull
Svart rhodinert sølv -sterling-sølv 925, som lakkeres på og får en mørkere svart/grå overflate
Oksidert -sterling-sølv 925 som oksideres og dermed får en flott rustikk og mørkere overflate

Alle mørk-nyansede halskjeder er formørket med oksidering. Alle mørk-nyansede ringer, armbånd og øredobber er rhodinert for det mørke og rustikke utseende.
I tillegg, lager Louise Kragh, forskjellige farger til porselenet. Hun har de fineste, unike fargene, som hun hver sesong oppdaterer til årstideskiftet.

Louise Kragh favoritter

A-Hjort anbefaler - Louise Kragh favoritter

  1. Vår helt personlige top favoritt er hennes vakre Colour Single øredobb, som er så feminin.
  2. En annen av våre favoritter er hennes Enamel-O-ring - den er simpelthen så unik i designet med dens myke, feminine kurver.
  3. Enamel halskjedene fra Louise Kragh er bare SÅ fantastiske og feminine. 
Louise Kragh mix & match

Miks og match med Louise Kragh

Å blande smykker fra Louise Kragh er superkult. Man kan blande hennes farger på kryss og tvers. Vi elsker å sette sammen hennes vakre ferskvann perler med hennes porselen smykker. Eller miks mange av hennes fine farvede armbånd med perler, diamant eller ferskvann perler sammen til ditt eget flotte og personlige armbåndmiks.

Vi elsker å blande Pernille Corydon, Stine A Jewelry’s og Louise Kraghs smykker - det er ingen begrensninger. Kun din egen fantasi bestemmer miks og match-mulighetene.