Dra

Januarsalg hos A-Hjort!


Gjør et kupp på stilige og unike smykker. Januarsalget hos A-Hjort har akkurat startet. Hos oss finner du tilbud på gull- og sølvsmykker i kategoriene halskjeder, øredobber, armbånd og ringer. Du kan finne tilbud på kjente smykkemerker, som Maanesten, Pernille Corydon, Enamel Copenhagen, Jane Kønig, STINE A, Carré, Sistie, Izabel Camille, Pico og A-Hjort.

Går du og drømmer om et stilig smykke? eller leter du etter en unik sammensetning av smykker? Du finner gode tilbud her, hvor vi har samlet en lang rekke kjente merkevarer til skarpe priser

Brand

Produkttype

Farge

Materiale

Størrelser

Pris

225 produkter

Smykker til nedsatte priser - Opp til 60 % på utvalgte varer

JA! A-Hjort har startet salget!
Har du vurdert å kjøpe smykket du har tenkt på lenge? Nå kan du kjøpe flotte smykker i lekker design og høy kvalitet til en skarp tilbudspris.
Vi har samlet en lang rekke tilbud basert på kategoriene halskjeder, øredobber, armbånd og ringer. Hos oss kan du finne smykker fra ettertraktede danske smykkedesignere, som Maanesten, Pernille Corydon, Enamel Copenhagen, Jane Kønig, STINE A, Carré, Sistie, Izabel Camille, Pico og A-Hjort.
Det er ingen skam å nyte å gjøre et kupp, og ønsker du rabatt på ditt neste smykke, så er A-Hjort.no et godt sted å starte. Gå på oppdagelsesferd og se om du kan finne et godt tilbud til deg eller den du er glad i, så har du muligheten til å spare opp til -60% på ditt neste kjøp.

Fullfør din personlige stil

Vi gir et stort utvalg av halskjeder, armbånd, ringer og øredobber som du kan mikse og matche akkurat etter din smak. Våre smykker har unike detaljer som er kombinert i vakre farger. Husk at du kan finne inspirasjon og gode mikser og matcher på vår Instagram og Facebook!

Streber du etter en elegant look i en enkel stil med små fine detaljer som i sin helhet får deg til å se beundringsverdig ut, eller går du for et moderne uttrykk som er preget av tidens trend. Uansett kan vi oppfylle ønsket ditt og fullføre din personlige stil. Begrenset kun av fantasi. Så ikke nøl med å prøve - vi har alltid gratis frakt og full returrett! Salget er den perfekte muligheten til å skaffe deg akkurat det du har drømt om så lenge!

Når du handler på A-Hjort

Det er ingenting som smykker av høy kvalitet som kan få frem gleden og spenningen. Enten du har kjøpt ett eller to smykker til deg eller din kjære, gir vi også god service.
Hos oss gir vi gratis frakt. Vi leverer superraskt, så du kan snart bruke smykkene dine for første gang. Har du kjøpt en gave, gir vi også en fin gavepakke til deg helt gratis.
Vi står klare med gode råd, veiledning eller trenger du den perfekte gaven til din venn, kjæreste, kollega, vertinne, søster eller mor - da er A-Hjort det perfekte stedet å finne en gave og gi til den du er glad i og setter pris på!
Skulle du ha spørsmål om våre smykker, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice, som står klare og vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg.