Gratis frakt / Gratis gaveinnpakning / 100% Norsk nettbutikk / Full returrett i 30 dager

Dyrberg / Kern smykker

"Life is a travel through time, You live, You love, You learn, Never knowing what comes next, Enjoy the trip and accept it's not the destination that counts... It's the journey..."

- Gitte Dyrberg og Henning Kern

Hva krever det å skape et brand som gir gjenlyd av skjønnhet og sensualitet i hjertet av kvinner over hele verden? Det krever ekstraordinært talent, visjon, lidenskap og kreativitet!  

I dette tilfellet fra smykkeduoen Gitte Dyrberg og Henning Kern. Duo'en har sammen skapt de vakreste danskdesignede smykkene i mer enn 30 år. Deres unike kjemi og kreative energi gjør at de hele tiden er i stand til å fornye seg og skape nye smykker og klokker, som stadig overrasker og fascinerer oss alle.

Dyrberg / Kern smykker og klokker, er glamorøse, feminine og sprudlende. Designet til den sterke, moderne og selvsikre kvinnen som ikke er redd for å skille seg ut eller få oppmerksomhet. 

Nyhet

Panthea Multi necklace

Dyrberg / Kern - Halskjede - Forgylt sterling sølv 925 - Regulerbar

Filter Antall produkter:
  Lukk og se resultatet Fjern alle filtre

  Antall produkter: 1

  • Vis bare nyheter?
  • Vis bare tilbud?
  • Pris (fra / til)
   NOK

  Dyrberg / Kerns kolleksjon

  Ved A-Hjort finner du et kjempeutvalg av de hotteste smykker fra Dyrberg / Kern. A-Hjort er alltid oppdatert på de nyeste trender og stiler.
  Du finner selvfølgelig alltid de nyeste kolleksjonene hos oss!
  A-Hjort HELE det store og FASTE utvalget av Dyrberg / Kerns bestsellere "ICONS" og et stort utvalg av de mest populære klokkene.

  "Classic, elegant, and easy to wear, simple jewellery pieces with a wow factor, workable for modern and confident women - unique to brand essence." - Gitte Dyrberg

  Dyrberg / Kern materialer og farger

  Dyrberg / Kern smykker er laget for hånd og gjennomgår mange forskjellige prosesser. Etter hver prosess foretas det en kvalitetskontroll.

  Materialevalg Materialene kan enten være sølv, gull eller rosaforgylt, farget belegning, som gir smykket en flott glans og en utrolig holdbar overflate mot slitasje.
  Stainless steel - sterkt, utrolig holdbart materiale
  Messing - mykt, formbart materiale
  Sharowski crystals
  "Made with Sharowski elements" er uttrykk for anerkjente, presist utskårne krystallstykker, som Dyrberg / Kern nøye har utvalgt til de fleste av deres smykker.
  Annet
  Dyrberg / Kern bruker også vakre zirkonia-sten, fasettskårne krystaller, Faux pearls og Mother of pearls i de fineste farger.

  Sterling silver kollektion:
  Sølv -sterling-sølv 925
  Forgylt -sterling-sølv 925 forgylt med 18 karat gull

  A-Hjort anbefaler – Dyrberg / Kern favoritter

  1. Dyrberg/Kerns forskjellige bangles/armbånd er fantastisk kule, feminine og lekre. F.eks. SHINE armbåndet og Cony armbåndet, som du kan mikse sammen med andre armbånd på utallige måter.
  2. En klokke fra Dyrberg/Kern er så vakker, feminin og tidløs - og vår favorittklokke er Privilegia SL.
  3. De utrolig vakre, feminine og elegante Ellen øredobber er perfekte til enhver festlig anledning eller til å style opp hverdagslooket vårt.

  Miks og match med Dyrberg / Kern

  Dyrberg / Kerns smykker kan blandes i uendelige, vakre variasjoner. Du kan blande smykkene til et råt og kult look, til et festlig, sexy, feminint eller sensuelt utseende eller en sofistikert hverdagslook. Mulighetene er uendelige - og det er noe av det beste ved deres smykker. Har du smykker fra Dyrberg / Kern på blir du helt sikkert lagt merke til og beundret - og du kan skape din helt egne stil. Vi synes det er så fabelaktig å blande masse av deres armbånd og en av deres klokker som f. eks Lorbel armbånd, Nivalis armbånd og Privilegia SL. I tillegg synes vi det er lekkert å blande deres meget luksuriøse, feminine og skinnende ringer med noen av de mer rå og markante ringer fra Pernille Corydon.