Dra

Carré ringer

Det er karakteristisk at de vakreste naturlige edelstenene brukes i ringene fra Carré, som gir hver ring et helt unikt uttrykk. Ringer fra Carré Jewellery er også preget av lukkene rundt edelstenene, som kan ha både vakre blondekanter og gripestikk. A-Hjort har valgt nøye ut et unikt utvalg av de mest elegante og feminine ringene fra Carré, og det er derfor garantert at fingerringene fra Carré kan blandes og matches med alle andre ringer fra danske smykkemerker.

Edelstener i fingerringer fra Carré Jewellery

Edelstener er en stor del av ringer fra Carre, og ringene er nesten alltid designet med edelstener i vakre farger og snitt. Som Carré selv skriver, er edelstener et av naturens mange underverk fordi de er skapt under enormt trykk mellom fjell og steiner. Velg mellom ringer med perle, blå topas, ametyst, sitrin og mange flere. Ved å bære en fingerring med en unik edelsten eller farge, blir en "wow-effekt" lett og elegant lagt til hendene dine.

Karakteristiske Carré Copenhagen Jewellery ringer

Ringer fra Carré kan lett sitte alene på hånden din, fordi de alle har super mye sjarm og karakter. Ringene er fulle av uttrykk og tiltrekker seg mye oppmerksomhet på hånden fordi de har de vakreste og mest unike designene. Imidlertid kan en fingerring fra Carré også blandes og matches med en ring fra for eksempel Maanesten, Izabel Camille, A-Hjort eller STINE A Smykker, hvis du vil blande flere ringer. Uansett hvordan du styler ringene dine fra Carré, vil de alltid være veldig viktige for smykkene dine, fordi de alltid kan sees - selv uten å måtte finne et speil.

Du kan også handle andre vakre smykker fra Carré Jewellery. Se våre andre kategorier Carré halskjeder, Carré øreringer, Carré anheng eller Carré armbånd.

Vil du kjøpe Carré-ringer som tilbys? Så ta en titt på nettbutikken vår der du kan gjøre en god handel med rabatt på smykker