Dra

Carré halskjeder

Hos A-Hjort finner du et unikt utvalg av halskjeder i forgylt sterlingsølv, som kan dekoreres med forskjellige og vakre edelstener og perler. Se her vårt vakre utvalg av halskjeder fra Carré Copenhagen Jewellery! Kanskje du finner et halskjede som passer til din personlige stil?

Enkle Carré Copenhagen smykker

Carré lager enkle halskjeder som ikke er utsmykket med ekstra edelstener og perler. Disse typer kjeder er søte og blir ofte funnet som en ankerkjede. De veldig enkle halskjedene minner om halskjedene fra A-Hjort og er perfekte hvis du har et anheng fra Carré eller et annet anheng fra A-Hjort å feste i kjedet. På denne måten kan du velge hvordan du vil uttrykke deg med et halskjede fra Carré - enten du vil legge til en skinnende stein eller en vakker blomst fra Izabel Camille, en emaljefarget sjarm fra Enamel Copenhagen eller et kreativt og ungdommelig anheng fra Sistie.

Halskjeder med sjel fra Carré Copenhagen Jewellery

Imidlertid har Carré også designet halskjeder med perler og edelstener i alle farger siden 1991. Disse halskjedene er en viktig del av Carrés merkevare. Enten du liker de enkle halskjeder, eller halskjeder med sjel og glitrende edelstener, så er kjeder perfekte å sette sammen med hverandre. Hos A-Hjort tror vi at du kan blande og matche alle smykkene dine fra forskjellige smykkemerker, og derfor vil vi også anbefale at du bretter ut kreativiteten din og matcher et av Carrés vakre halskjeder med andre halskjeder, for eksempel kjedene fra Maanesten, Stine A, Enamel Copenhagen, Pernille Corydon, A-Hjort, Sistie, Izabel Camille etc.

Halskjeder fra Carré Jewellery i gave?

Det er flott å ha flere halskjeder, da det ser supervakkert ut når halskjeder henger i forskjellige lengder - for eksempel veldig nær nakken, under kragebeina og lenger ned på brystet. Hvis du trenger et halskjede i gave, er de vakre Carre-halskjedene i forgylt sterlingsølv et perfekt valg. Vi pakker gjerne inn halskjedet med gratis gaveinnpakning og sender gaven direkte til personen du vil skjemme bort med en gave.

Du kan også handle andre smykker fra Carré Jewellery. Se våre Carré-ringer, Carré-øreringer, Carré-anheng eller Carré-armbånd.

Ønsker du å kjøpe Carré-halskjeder på tilbud? Så ta en titt på nettbutikken vår hvor du kan gjøre en god handel med rabatt på smykker.