Carré smykker

Historien om Carré er full av store visjoner og kjærlighet til nydelige edelstener, og samtidig er det også en fortelling om en utrettelig innsats for å gjøre en drøm til virkelighet.

Fortellingen begynte i 1991, da dansk/israelske Shiri Haugbøl startet det som i dag er kjent som Carré Jewellery.

Carré smykkene er preget av stor kjærlighet til antikke smykketeknikker, rariteter, sterke personligheter og ikke minst til edelstenene med deres unike utseende og vakre farger.

 

Relaterte sider

Carrés kolleksjon

Carré er den klassiske betegnelsen for en stein med kvadratisk slipning. Den symboliserer den fremtredende rollen som smykkesteinen har i alle Carrés unike designs.

Hos A-Hjort elsker vi også de vakre edelstenene fra Carré og vi er spesiellt glade for den Blå Topas, den grønne Aventurine, sand Månestenen og den nydelige rosa Quartz.
Hos A-Hjort har vi dessuten valgt 7 vakre UNIKA smykker fra Carr'e i ekte 10, 15 og 18 karat gull med ekte edelstener. Smykker som vi mener vi vare for evig og som er klassiske, tidløse og feminine. Carr'e bruker bare EKTE edelstener i alle smykkene deres.

Vi forhandler også den fantastiske Shield kolleksjonen, som supplerer de små og vakre edelstenene virkelig flott.

Carrés materialer og farger

Carré smykker anvender kun sterling sølv 925. De bruker dessuten 23 karat forgyldning og oxyderin. Alle materialer overholder de strenge danske krav og testes løbende. Carré er medlem af Ædelmetalkontrollen i Danmark.

Carrés smykker findes i følgende materialer:
Sølv -sterling sølv 925
Forgyldt -sterling sølv 925 forgyldt med 23 karat guld
Oxyderet -sterling sølv 925 der oxyderes og dermed får en flot rustik og mørkere overflade
Gull - ekte gull i 10, 15 eller 18 karat
Rosegull - ekte rosegull i 15 karat

Hos A-Hjort har vi dessuten valgt 7 vakre UNIKA smykker fra Carr'e i ekte 10, 15 og 18 karat gull med ekte edelstener. Smykker som vi mener vi vare for evig og som er klassiske, tidløse og feminine.

Carr'e bruker bare EKTE edelstener i alle smykkene deres.

 

 

A-Hjort anbefaler – Carré favoritter

1. Favorittsmykket fra Carré må være den nydelige Ring Party w. Zirconias ringen, som vi elsker å mikse med den vakre Gilded Marvels ringe

2. Det nydelige og feminine Pearl Jam armbåndet skal også med på listen, og vi elsker å mikse det med de vakre Stine A armbånd.

3. De unike, vakre og festlige Ear Party earring w. Emeralds skal med som en av våre favoritter, og gjør seg så godt til ethvert outfit – eller antrekk, spesiellt til festlige anledninger.

Miks og match med Carré

Miks og match med Carré

Carré smykkene, som vi har valgt selge her hos A-Hjort, kan på flotteste vis  kombineres og mikses med hverandre.
Desuten er det fint å blande et av Pearl Jam armbåndene fra Carré med Stine A's nydelige armbånd.
Det ser også flottt ut med et Dyrberg/Kern armbåndur og Fina ringen satt sammen med Shield ringen fra Carré.
Et annet fint miks er Ring Party w. Zirconias ringen på pekefingeren og Gilded Marvels ring på langefingeren.