Izabel Camille veldedighet

Izabel Camille er mye mer enn bare en dansk smykkemerke.

Izabel Camille er preget av sin sterke fokus på nestekjærlighet og bærekraft.

Designeren Kamille Østergaard sier:

"Jeg fokuserer på ideer og utvikling, både av samlinger og konsepter for Izabel Camille, men også Charity prosjekter og bærekraft er viktige parametere i fremtiden Izabel Camille.
På Izabel Camille er vi stolte av at så mange ønsker å kjøpe våre smykker. Vi mener at det er viktig å gi tilbake. Akkurat nå, vi ansetter mange indere til å produsere våre smykker - og gir dem en inntektsmulighet i vår fabrikk ryddig. I tillegg er det viktig å hjelpe der det virkelig trengs hjelp."

Saniya øredobber, Izabel Camille 

Jenter og kvinners forhold er fortsatt fattige i India. Hvis de ikke har den viktige familiære sikkerhet og nettverk, vil risikoen for prostitusjon, dårlig ekteskap eller et liv på gata være en truende levekår for dem. Noen jenter blir funnet på gaten eller blir brakt til barnehjem fordi foreldrene er døde, og de har ingen familie. Det er viktig å gi disse jentene de beste sjansene i livet, trygt miljø med omsorgspersoner, riktig mat og utdanning.

Saniya øredobber, Izabel Camille 

Hvis du kjøper et smykke fra Izabelle Camilles Charity Collection, som består av de vakre Saniya øreringer, Saniya øredobb og Saniya ring donerer Izabelle Camille penger til en indisk barnehjem for jenter i Jaipur.

Ved hver solgte smykker i denne serien donerer Izabel Camille:

  • et måltid

  • en lærebok

  • en donasjon til sin utdanning

Saniya ring, Izabel Camille 

Her på A-Hjort ønsker vi å støtte Izabel Camille utrolig veldedig arbeid - og dermed forhandler vi selvfølgelig alle Charity samling smykker. Det varmer våre hjerter når Kamille Østergaard vil hjelpe andre - og vi håper du vil støtte.

Vennlig hilsen Anne 💘

Kamille Østergaard på en av hennes besøk på indisk barnehjem.