Sistie smykker - dansk smykkemerke med fokus på bærekraft og resirkulert sølv

Hos Sistie ønsker de å ta vare på miljøet - sammen med oss ​​og deg

Derfor er alle samlingene deres laget av 100% resirkulert sølv. Dette betyr at alt sølvet som Sistie bruker er smeltet ned fra gamle smykker og ikke nylig hentet fra naturen. Ved å resirkulere materialer sparer vi mye av planetens ressurser slik at vi kan kjøpe smykker med god samvittighet.
Alle Sisties smykker er laget av 925 sterlingsølv og er selvfølgelig nikkelfrie. De gullbelagte smykkene er belagt med 18 karat gull og sølvsmykkene deres er rhodiumbelagt for å forsinke oksidasjonsprosessen som finner sted i sølvet. Oksidasjonsprosessen er det som skjer når sølvsmykkene dine blir mørkere. De bruker mange halvedelstener i smykkene, som av natur kan variere i form og farge, akkurat som ekte ferskvannsperler brukes i flere design.

Balance Ring, Sistie Jewelry

FSC

FSC står for Forest Stewardship Council og er en internasjonal non-profit merkeordning.
FSC-merket er en sikkerhet for tre og papir som du kan kjøpe med god samvittighet. I en FSC-skog blir det ikke felt mer tre enn skogen kan reprodusere. Samtidig er FSC en garanti for at dyr og planteliv er beskyttet, og at menneskene som jobber i skogen får utdannelse, sikkerhetsutstyr og riktig lønn.

Melissa Bentsen Ring, Siste Jewelry

Element Ring, Siste Jewelry

Smykkes bokse og kataloger

Sistie oppfyller kravene som stilles til miljøet og bærekraften i produksjonen av råvarene i produksjonen av esker og emballasje. Alle smykkeskrin og kataloger er FSC-sertifiserte.
Katalogen deres er trykt på miljøvennlig papir. Organisasjonen bak FSC® sørger for å skape anstendige forhold i hele forsyningskjeden - fra prosessen med å skjære treet til papiret blir levert i Danmark og på trykk. Lokalsamfunnene er garantert en rettferdig betaling, og skogsarbeiderne er garantert riktig lønn, kontrakt og tilgang til sikkerhetsutstyr.

COLLABS

Sistie-smykker er også kjent for å ha et stort antall smykkesamarbeid med noen av de hotteste og mest berømte influenserne i Danmark, inkludert kjente personer som Melissa Bentsen og Silke Kristensen.