Møt de ansatte på A-Hjort - Anne

Denne måneden møter du Anne som er vår superkule grunnlegger og medeier av A-Hjort :-)

Anne sier:

Da jeg startet A-Hjort hadde jeg en drøm om at alle i verden skulle handle dansk-designede smykker - helst fra A-Hjort :-) I dag er vi online på dansk, svensk, norsk, tysk og engelsk - og jeg er super stolt av det unike og serviceinnstilte smykkeuniverset vi har skapt. For meg har god, personlig kundeservice alltid vært det viktigste for A-Hjort. Du kan alltid få hjelp eller råd fra oss, og vi vil gjøre alt vi kan for å gi kunden den absolutt beste shoppingopplevelsen. Når du går inn i smykkerverdenen, går du inn i et univers fylt med skjønnhet og drømmer. Vi ønsker å gi hver kunde en positiv opplevelse når han / hun handler på A-Hjort - fra første klikk på butikken til bestilling, mottak av service og levering. 

Noen av Annes favoritt sitater (hun har mye):

  • "Always follow your Heart"
  • "Life is not about who You once were. It's about who You are now, and who You have the potential to be"
  • "If You See Someone Without A Smile - Give Them One Of Yours"
  • "Dont be pushed around by the fears in your mind. Be led by dreams in your heart"

Annes favorittsmykker fra A-Hjort:

Jeg elsker absolutt alle smykkene - men jeg liker spesielt Stine A Jewelry øredobber, armbånd fra A -Hjort og ville halskjeder fra Enamel Copenhagen.

De andre på kontoret sier:

Anne er A-Hjorts DNA- og markedsføringsguru. Hun startet A-Hjort på grunn av sin store lidenskap og smak for smykker. En lidenskap som hun deler med både kolleger og følgere på sosiale medier.