6 flotte ørepyntbokser fra Enamel Copenhagen

Enamel Copenhagen elsker farger. Designeren bak de 6 unike ørepynt esker, Marie Rantzau, ønsket å vise kvinner at du kan blande øredobber akkurat som du vil.
Hun har designet 6 unike øreringer blandet med 3 forskjellige øreringer i hver eske, som Anne Hjort vil gjennomgå nedenfor:

Du kan bruke alle øredobber i boksene akkurat som du vil. Som et eksempel kan du ta den ene øredobben i det ene øret og de andre 2 i de andre, eller hvis du har flere hull i ørene, kan du for eksempel også blande Enamel Box Crystal og Enamel Box Orange.

Mulighetene er uendelige, og du kan skape akkurat det personlige utseendet du ønsker. Du kan også enkelt blande Enamel's øreringer esker med Maanestens øreringer eller Pernille Corydons øreringer.
Jeg har nettopp bestilt Orange esken fra Enamel, som jeg vil blande med Nyla øreringer og Prisca øreringer fra Maanesten. Et cool og personlig miks!

Enamel Box Crystal 

Crystal box: er en kombinasjon av tre søte og enkle styles. Med de fineste klare steinene og en grønn emaljedetalj, komplimenterer de tre øredobber hverandre perfekt.

Enamel Box Flamingo 

Flamingo box: er for deg som elsker fine og feminine detaljer. Tre stiler kombinert med vakre fargede steiner i oransje og rosa, samt et mini Sparkling Shell med en fin rosa emaljekule.

Enamel Box Orange 

Orange box: er en fantastisk blanding av oransje og rosa. En fargerik blanding som gir et feminint og elegant preg.

Enamel Box Pearl 

Perl box: er en vakker og enkel sammensetning av den fineste perlen, klare steiner og en hoop med grønn emalje. De tre stilene gir et elegant preg og er veldig tidløse i utformingen.

Enamel Box Golden Drops

Golden Drops box: inneholder tre elegante stiler med detaljer som består av klare og lyseblå steiner, samt en vakker rosa emaljekule. Kombinasjonen gir det deiligste utseendet, perfekt for ethvert antrekk.

Enamel Box Wavy

Wavy box: er for deg som vil ha litt ekstra - uten at det blir for mye. Sammensetningen av de tre stilene gir et deilig, rått og feminint uttrykk. Perfekt for å krydre ethvert antrekk.

Da vi spurte våre herlige kunder på Instagram hvilken favorittboks du hadde, var det ingen tvil om at Enamel Orange box var din favoritt. Nå ser vi frem til å følge med og se hvilke esker som selger best. Del som alltid på A-Hjort Instagram eller A-Hjort Facebook-siden. Husk å merke oss med @ahjort