Aagaard smykker

"Vi legger vekt på en høy standard og fokus på detaljen og våre designere setter en ære i å designe smykker, som skaper glede for nettopp deg." - Aagaard

Aagaard er et dansk smykkebrand som har fine, feminine og enkle smykker til helt utrolig gode priser.
Deres smykker er både flotte, klassiske og med helt nye og lekre designs.
Kvaliteten på smykkene er veldig høy, og vi er så imponerte over den høye kvaliteten og de gode prisene på de ekte edelstenene, sterling sølv 925 og de vakre 3 Micron forgyllinger.

Aagaard fokuserer på individuelle look med mange muligheter for å mikse og matche, og de vil veldig gjerne bidra til, å gjøre kvinnens look unikt.

Jeg er gift med Hans, men forlovet med Aagaard - samarbejdet er en livslang kjærlighet og et sikkert match." - SOFIE LASSEN-KAHLKE

For meg er smykker en måte å fullende og balansere et outfit på. Et søtt outfit får noen rå smykker og omvent.” - STINE BRAMSEN

Relaterte sider

Aagaard kolleksjon

Hos A-Hjort har vi et stort utvalg av Aagaards smykker.
Vi fokuserer primært på enkle og feminine smykker med lekre zirkoner, tynne armbånd, fargerike halskjeder og lekkert disign fra Byaagaards forskjellige kolleksjoner.
Vi synes, at smykkenes uttrykk passer godt inn i forhold til våres andre brands, og selv rådigger vi disse smykkene.Aagaard materialer og farger

Aagaard smykker fås i følgende materialer:
Sølv: sterling sølv 925 med en blank overflate.
Forgylt: sterling sølv 925 forgylt med 18 karat gull.
Svart rhodinert sølv: sterling sølv 925 som er lakkert med en mørkere svart/grå overflate.
Hvitt rhodinert sølv: sterling sølv 925 som er lakkert med en sølvfarget overflate.  

A-Hjort anbefaler – Aagaard favoritter

1. Hos A-Hjort er vi veldig begeistret for det vakre Three Piece necklace, som vi synes er virkelig feminint, og så er det supert å få tre halskjeder i én, med et lekkert miks.
2. En av våre andre favoritter er den lekre Princess ring w. zirconias som er en vakker klassiker som aldrig går av mote, og som kan mikses på et utall av måter med de andre ringene dine. Den gir et vakkert, feminint og luksuriøst udtrykk.
3. Den siste favoritten vår er et av Aagaards mange enkle og fine armbånd Double bracelet w. pearls, som vi synes er så vakkert med flere armbånd i ett og med små runde fine kuler i. Det er på en og samme tid et moderne og tidløst armbånd.

 

Miks og match med Aagaard

Vi føler at Aagaards smykker passer godt sammen med våre andre brands, og selv elsker vi dem!
Vi synes de lekre smykkene kan mikses rigtig god med hverandre. Miks f.eks. Double bracelet w. pearls med deres fine 2 dots open bracelet w. zircons - og du har et virkelig lekkert armbåndmiks for få penger, men i en høy kvalitet.

Aagaard er også lett å mikse og matche med de andre smykkedesignerne våre. Miks f.eks. den fine Princess ring w. zirconias med ringer fra Carré - og du får et eksklusivt og unikt look.