Dra

A-Hjort ringer

A-Hjorts unike ringer er designet av A-Hjort-eier Anne Hjort Lund selv og karakteriseres som vakre, sofistikerte, glitrende og enkle ringer i et tidløst design! Ringene er i høy kvalitet sterling sølv 925 eller med 1 mikron 24 ct. forgylning på toppen av Sterling sølv 925.

A-Hjort smykker forteller en historie

Mange av A-Hjorts design er skapt med en personlig historie eller holdning bak seg. Det er for eksempel ikke helt tilfeldig at Anton-ringen ble kalt Anton. Annes yngste sønn, Anton, har gjennomgått mye de første 3 årene av livet - inkludert brokk, eksem, melkeallergi og leddgikt. For Anne er han symbolet på livsenergi - han er et stykke liv med den største iver og livsglede som daglig minner henne om hvor godt livet kan være.

Hvor mange ringer blander du med?

Noe av det kuleste med dagens trender innen fingerringer er at det ikke er forbudt å blande flere ringer på tvers av kolleksjoner, størrelser og stiler. Hos A-Hjort blander vi derfor både gull-, rose- og sølvringer, for å få et super personlig og unikt utseende. Mange av ringene er stylet med de vakreste zirkoner. Vi elsker å style ringene i forskjellige mikser og matcher både med hverandre, men også med andre av ringene våre fra butikken. Det kan også være utrolig vakkert å gå med 3 forskjellige ringer på den ene siden og sette en større Statement -ring på den andre siden. På den måten skaper du en kontrast og et unikt utseende som ingen andre enn deg selv har.
Husk at ringfingeren din for eksempel kan være mindre enn pekefingeren, og du må derfor kjenne målingene dine på de forskjellige fingrene, avhengig av hvilke fingre du vil blande ringer på. Se her vår oversikt over ringstørrelser.

Den ikoniske A-Hjort ringer

A-Hjort elsker evnen til å blande og matche ringer avhengig av utseendet du går etter. Du står fritt til å virkelig uttrykke deg gjennom ringene du velger å ha på antrekket ditt. Smykkelooket ditt kan toppes med en av A-Hjorts vakre og ikoniske zirkonringer, som er laget for deg som elsker utseendet med en skinnende krystall på fingeren.

Du kan også bli inspirert av vårt utvalg av danske merker som de vakre ringene fra Maanesten, vakre Enamel Copenhagen -ringer, lekne ringer fra STINE A Jewelry, Pernille Corydons elegante ringer, Izabel Camille og Carrés feminine ringer eller de kreative ringene fra Sistie.

Til slutt, ta en titt på vårt outlet, hvor du kan være heldig å finne A-Hjort-ringer og andre smykker som tilbys.