Dra

A-Hjort øredobber

Vakre øredobber og ørestikker i en super kvalitet! A-Hjorts unike øredobber er designet av A-Hjort-eier Anne Hjort Lund selv. Ørepyntene er i høy kvalitet sterling sølv 925 eller med 1 mikron 24 ct. forgylning på toppen av Sterling sølv 925.

A-Hjort

Produkttype

Farge

Materiale

Størrelser

Pris

31 produkter

Lett å blande med andre øredobber

A-Hjorts store utvalg av øredobber er preget av et feminint og enkelt uttrykk. Øredobber fra A-Hjort er designet med enkle og vakre linjer, og derfor er de også perfekte å matche med andre smykker fra butikken vår. Når du kjøper øredobber fra A-Hjort, kjøper du et tidløst design som varer over år, og som du alltid kan blande med et av de andre smykkemerker som A-Hjort selger på nettbutikken.

Øredobber med kant

I tillegg til å kunne finne de veldig enkle og vakre øredobber som kan blandes med alt, kan du også finne de mer vågale og festlige øredobber og ringer som er perfekte for årets fester og dager hvor du vil ha et ekstra krydder til ditt utseende . Hvis du liker vakre zirkoner eller vridde detaljer på øredobber, så er A-Hjort øredobber laget for deg.

A-Hjort elsker å dele inspirerende smykkebilder av A-Hjort øredobber satt sammen med øredobber fra Maanesten, Stine A, Siste, Carré, Izabel Camille, Pernille Corydon og Enamel Copenhagen - ta en titt på A-Hjort Instagram eller Facebook og la deg selv la deg inspirere av alle de fantastiske smykkelookene.

Hvis du vil spare penger, kan du også ta en titt på de populære smykkesettene, hvor datidens beste merker som Maanesten smykker, Enamel Copenhagen smykker og Pernille Corydon smykker er satt sammen med de klassiske A-Hjort øredobber.

Vi anbefaler deg å ta en titt på vår outlet hvor det kan være A-Hjort øredobber og andre gode merker på salg.