Dra

A-Hjort halskjeder

Shop bemerkelsesverdige halskjeder fra A-Hjorts egne kolleksjoner, som er designet av Anne Hjort Lund selv. Halskjedene er i høy kvalitet sterling sølv 925 eller med 1 mikron 24 ct. forgylning på toppen av Sterling sølv 925.

A-Hjort

Produkttype

Farge

Materiale

Størrelser

Pris

18 produkter

Spesielle smykker skaper spesielle minner

Vakre og feminine halskjeder kan få frem helt unike minner - minner fra spesielle hendelser som din egen konfirmasjon, bryllupet i Italia, da moren din ble bortskjemt med et halskjede til morsdag eller da kjæresten din overrasket deg med to elegante kjeder på Valentinsdag .

Et kjede definerer stilen din

På A-Hjort tror vi at et halskjede er med på å vise hvem du er og hvordan du liker å uttrykke deg. Et halskjede er noe av det første andre ser når de ser på deg, og derfor hjelper halskjeder med å vise karakteren din til omverdenen. En ny og moderne trend innen halskjede stylinger er å sette sammen mange forskjellige kjeder i forskjellige lengder, tykkelser og stiler. Det kan gi et super nydelig utseende å legge flere vakre smykker til en fin myk strikk eller en enkel t-skjorte. Maanesten, STINE A Jewelry og Pernille Corydon lager vakre chokerhalskjeder, som er kortere kjeder som ligger tett inntil nakken. Et såkalt "choker necklace" passer veldig godt til en lengre kjede. I tillegg til de glamorøse og elegante halskjedene fra A-Hjort, kan du også bli inspirert av å se på halskjeder fra Enamel Copenhagen.

Sjekk gjerne ut vårt online outlet, hvor du finner vakre smykker til billige priser. Kanskje du er heldig som finner A-Hjort-halskjeder på tilbud.