Dra

A-Hjort armbånd

De flotte armbåndene fra A-Hjorts egne kolleksjoner er designet av Anne Hjort Lund selv. Armbåndene er i høy kvalitet sterling sølv 925 eller med 1 mikron 24 ct. forgylning på toppen Sterling sølv 925. Enkle, feminine armbånd i høy kvalitet!

A-Hjort

Produkttype

Farge

Materiale

Størrelser

Pris

19 produkter

Armbånd for enhver smak

Med et armbånd fra A-Hjort går du aldri galt. Det er armbånd for enhver smak. Hvis du liker det fine, elegante og feminine armbåndet, kan du gå for armbånd med enkle detaljer, små søte anheng og kanskje bare et armbånd med en tynn kjede. Disse designene er tidløse og gjør det enkelt for deg å bruke smykker til håndleddet. A-Hjort designer også armbånd med villere detaljer, hvor perler og zirkoner tar mer oppmerksomhet. Hvilken stil liker du best når det gjelder armbånd?

Hvis armbåndet ditt trenger et nytt anheng for å oppgradere smykkens utseende på armen, kan du utforske vårt utvalg av vakre og feminine anheng her. Hos A-Hjort finner du både hjerteformede anheng fra Enamel Copenhagen, STINE A Jewelry, anheng med ferskvannsperler fra Carré og Izabel Camille, vakre steiner og andre flotte motiver fra Siste.

Armbånd som lagrer personlige minner

Mange av A-Hjort-smykkene skjuler en personlig historie eller inspirasjon fra Anne Hjort Lunds hverdag. De vakre Alma -armbåndene er for eksempel inspirert av kjærlighet, av sommeren du alltid har drømt om og mye glede i livet. Men først er de inspirert av Annes datter, Alma, som ble født i januar 2019. Størst av alt er kjærlighet og det vil være for alltid.

I vårt online outlet kan du gjemme vakre A-Hjort-armbånd og armbånd fra andre smykkemerker som tilbys.